rahcover

Maailmanlaajuista Käynnistetään sydän -päivää (Restart a heart day) vietetään joka vuosi 16. lokakuuta. ILCOR:in ja mm. Euroopan Elvytysneuvoston järjestämän päivän tarkoituksena on lisätä tietämystä sydänpysähdyspotilaan hoidosta.

Tämän vuoden teemana on ”Kuka tahansa maailmassa voi pelastaa elämän”. Viesti kiinnittää huomiota siihen, miten peruselvytyksen osaaminen on kansalaistaito, joka jokaisen ihmisen maailmassa tulisi hallita. Päivän puitteissa eri toimijat järjestävät ympäri maailmaa tapahtumia, jotka osaltaan edistävät elvytystaidon opettamista kaikille maailman ihmisille.

 

 

Auta levittämään sanaa! Lataa tästä viralliset suomenkieliset julisteet ja tulosta ne vaikkapa työpaikkasi ilmoitustaululle.

Käynnistetään sydän (Restart a heart) -päivä – juliste (PDF)

Käynnistetään sydän (Restart a heart) -päivä – kaksipuoleinen flyeri (PDF)

 

Oletko tai onko organisaatiosi järjestämässä elvytystapahtumaa 16.10.2018?
Kerro siitä myös meille.