Maailman Elvytyspäivää (Restart a heart -päivä) vietetään joka vuosi 16. lokakuuta. ILCOR:in ja mm. Euroopan Elvytysneuvoston järjestämän päivän tarkoituksena on lisätä tietämystä sydänpysähdyspotilaan hoidosta.

Päivän teemaksi on vakiintunut ”Kuka tahansa maailmassa voi pelastaa elämän”. Tarkoituksena on kiinnittää huomiota siihen, miten peruselvytyksen osaaminen on kansalaistaito, joka jokaisen ihmisen maailmassa tulisi hallita. Päivän puitteissa eri toimijat järjestävät ympäri maailmaa tapahtumia, jotka osaltaan edistävät elvytystaidon opettamista kaikille maailman ihmisille.

Elvytyspäivän puitteissa kuka tahansa voi järjestää huomioiden elvytystapahtumia, jollaisia ovat esimerkiksi popup-elvytyskoulutukset ja muut tietoiskut.

Lisää tietoisuutta elvytysosaamisen tärkeydestä! Lataa tästä tulostuskelpoinen juliste Maailman elvytyspäivästä PDF-muodossa – esimerkiksi tulostettavaksi työpaikkasi seinälle.

Juliste: 2022_A2_fi_FI.pdf
Flyer: 2022_ERHD_flyer_A5_fi_FI.pdf